Strik-in

Indtil for nylig vidste jeg ikke hvad en strik-in var: ganske enkelt en hyggelig eftermiddag hvor man sidder i en stor rundkreds og strikker, mens man snakker om alt mellem himmel og jord (men mest garn og strikketøj hvad der hører dertil) og drikker kaffe/te og spiser kage!

Jeg fik ikke strikket særlig meget. Til gengæld fik jeg snakket meget, og set en hel masse interessante projekter.

Og så kan folk sige hvad de vil – det ER faktisk rigtig hyggeligt. Har aldrig før set så mange fine ting i produktion, og fået så mange tips om butikker og garner og hvad ved jeg.. Det bliver en dyr affære i sidste ende, sådan 4 timer sammen med omkring 20 andre strikkere!

Ting jeg har noteret, som skal undersøges yderligere:

  • Holst garn – garn i mange mange farver og faktisk ret billigt. Det skal helt sikkert bruges på et tidspunkt.. Farver som jeg blev meget fascineret af var et par grønne nuancer; Calypso og Dark apple. Måske ville det være fantastisk i kombination med farven Tundra.. Atypisk for mig, grønt – men de var virkelig lækre!
  • Misti Alpaca – der var én af strikkerne der sad og strikkede vanter med noget af deres strømpegarn – det må have været den der hedder Reggaeton, med lækre regnbuefarver. Det garn vil jeg gerne have fat i!
  • Grignasco Merino Silk – wow, det garn er BLØDT! Og lækkert og flot, og et nøgle på 100g løber hele 1400 meter.. Perfekt til et lace sjal eller lignende, det bliver jeg helt klart nødt til at prøve!
  • BC garn holder lagersalg i Kolding i efteråret.. Det skal huskes. Deres Lucca er lækker, den kan sikkert også bruges til lidt fint :o)
  • Så var der en strikker der bar trøjen “Olive” af Helga Isager. Den er godt nok fin! Men så lige at den er pænt dyr – man skal købe Isagergarn for at få lov til at købe opskriften, alene garnet koster knap 800 og så koster opskriften 97,- oveni.. Det har jeg måske ikke til overs for den. Det må jeg lige tænke lidt over..
  • Så nævnte en anden strikker et par butikker med lækre knapper (antikke og retro): Bungalow tror jeg den hed (i Ravnsborggade) og Husflid i Blågårdsgade. Jeg smutter lige i sådan en butik én af dagene..

Ydermere – jeg har set rigtig mange strikke med KnitPicks! Jeg er også selv blevet helt forelsket i mit begyndersæt, så det skal helt klart udvides. Jeg kan snart ikke længere holde ud at strikke med mine billige plastikrundpinde..